پنج‌شنبه, 18 ارديبهشت 1404

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور

  • ساعت : ۱۲:۱۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ 
به میزبانی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور؛
دوره آموزشی كاربرد هوش مصنوعی در علوم كشاورزی
دوره آموزشی «کاربرد هوش مصنوعی در علوم کشاورزی» با هدف آشنایی همکاران با قابلیت‌های آن، معرفی سایت‌ و ابزارهای مختلف، کارایی آنها و نحوه کار با آن‌ها در موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، دوره آموزشی «کاربرد هوش مصنوعی در علوم کشاورزی» توسط محمدرضا لبافی عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، با حضور شهرام نعیمی رییس، علی عامری سیاهوئی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی و شهرام شاهرخی معاون پژوهشی، اعضای هیات علمی، محققین و کارکنان  موسسه در سالن پرفسور رجبی این موسسه برگزار شد.

در ابتدای جلسه شهرام نعیمی ضمن اشاره به تشکیل کارگروه هوش مصنوعی در موسسه،تاکید کرد برگزاری کارگاه‌های آموزشی جزو مصوبات این کارگروه می باشد.

سپس مدرس دوره به معرفی  هوش مصنوعی و کاربردهای آن پرداخت و گفت: هوش مصنوعی به صورت شبیه سازی فرایندهای ذهنی و هوش انسانی توسط ماشین و کامپیوتر به منظور تکرار این فرایند بدون نیاز به انسان است، که امروزه کاربردهای فراوانی دارد و یکی از حوزه‌های کاربرد هوش مصنوعی در کارهای پژوهشی است.

عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی راه‌های ورود به سایت‌های هوش مصنوعی و نحوه ایجاد اکانت برای استفاده از آن‌ها را بیان کرده و افزود: آنالیز داده‌ها، پاسخ به سوالات، رسم گراف، جستجوی مقالات و منابع، تفسیر و اصلاح عکس‌ها از کارهایی است که به کمک هوش مصنوعی به راحتی می‌توان انجام داد.

وی ادامه داد: هر سیستم هوش مصنوعی به اندازه داده‌هایی که به آن داده می‌شود، عملکرد خوبی خواهد داشت. در حقیقت داده عنصر اصلی مورد نیاز تمام راه حل‌هایی است که هوش مصنوعی قرار است پیش روی یک کسب و کار قرار دهد. برخی از مشکلات مربوط به داده و جمع آوری آن عبارتند از چگونگی کیفیت و کمیت داده‌ها، برچسب داده‌ها، قابل فهم و شرح بودن، اختصاصی بودن فرآیند آموزش و مقابله با خطاهای مدل‌ها

لبافی تاکید کرد.تحقق هوش مصنوعی عمومی نیازمند پیشرفت‌های بزرگ در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری است. این شامل توسعه الگوریتم‌های پیچیده‌تر، بهبود توانایی‌های یادگیری ماشین، و فهم عمیق‌تری از چگونگی کارکرد مغز انسان است. هوش مصنوعی عمومی پتانسیل دارد که تحولات عظیمی در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، علوم، مهندسی و هنر ایجاد کند، اما همچنین با چالش‌های اخلاقی و اجتماعی مهمی نیز همراه است.

 جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور کلیک نمایید

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید

 

 

 

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها