• ساعت : ۱۶:۰۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ 
  • تعداد بازدید : 4
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:
ارتقای روابط عمومی نیازمند شناخت مأموریت‌ها و پرهیز از دوگانگی است/منابع انسانی؛ ارزشمندترین سرمایه در مدیریت سازمان
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: شناخت دقیق پرسنل، ساختار، مأموریت‌ها و ایجاد انگیزه در همکاران، به‌ویژه در حوزه روابط عمومی، برای موفقیت سازمانی حیاتی است. 

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در دیدار با مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: شناخت دقیق پرسنل، ساختار، مأموریت‌ها و ایجاد انگیزه در همکاران، به‌ویژه در حوزه روابط عمومی، برای موفقیت سازمانی حیاتی است. 

غلامرضا گل‌محمدی با اشاره به اهمیت حفظ و ایجاد انگیزه در منابع انسانی، خاطرنشان کرد: نگه داشتن منابع انسانی و ایجاد انگیزه در آن‌ها از هر عامل دیگری در حوزه مدیریت مهم‌تر است و این اصل باید سرلوحه اقدامات هر مدیری قرار گیرد.
وی تأکید کرد که پرهیز از دوگانگی در عمل، یکی از اصول مدیریتی مورد تأکید در سازمان تات است.

روابط عمومی فقط خبر نیست، سیاست‌گذاری و دروازه‌بانی محتوا باید مورد تاکید قرار گیرد 

رئیس سازمان تات با بیان اینکه تجربه مدیریتی در هر حوزه‌ای ارزشمند است، گفت: در حوزه روابط عمومی، صرفاً تولید خبر کفایت نمی‌کند؛ بلکه سیاست‌گذاری و دروازه‌بانی محتوا از وظایف کلیدی و استراتژیک روابط عمومی به شمار می‌رود.

عملکرد موفق خانواده جهاد کشاورزی در جنگ ۱۲ روزه رسانه‌ای

گل‌محمدی با اشاره به موفقیت وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ رسانه‌ای طی جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: این موفقیت حاصل تلاش هماهنگ خانواده بزرگ جهاد کشاورزی در سراسر کشور بود که در صحنه اطلاع‌رسانی خوش درخشیدند.

استقبال از پیشنهادها و نقدها رسانه‌ای در برنامه‌های "رویش" و "برکت"

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت توسعه محتوایی برنامه‌های رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: از هرگونه نقد و پیشنهاد در حوزه برنامه‌های شبکه "برکت" و "رویش" استقبال می‌کنیم و روابط عمومی سازمان تات برای همکاری مشترک در این زمینه آمادگی کامل دارد.

معرفی محققان سازمان تات در خبرگزاری ایانا

وی با اعلام برنامه‌ریزی برای حضور محققان سازمان تات در خبرگزاری ایانا، افزود: هدف از این اقدام، معرفی دستاوردهای فناورانه و پژوهشی سازمان به جامعه است. در این برنامه، محققان به‌ویژه درباره چالش‌های مهمی چون بحران کم‌آبی در کشور سخن خواهند گفت.

سازمان تات؛ از نوک قله تا کف دریا با ۳۱۴ ایستگاه تحقیقاتی

رئیس سازمان تات با اشاره به وسعت فعالیت‌های این سازمان اظهار داشت: سازمان تات با دارا بودن 23 موسسه، پژوهشگاه و مرکز ملی ، 34 مرکز تحقیقات استانی و  ۳۱۴ ایستگاه تحقیقاتی در همه عرصه‌های منابع طبیعی و کشاورزی، از نوک قله تا عمق دریا حضور دارد و فعالیت می‌کند. عمده پروژه‌های عرصه‌ای در ایستگاه‌ها انجام می‌شود که پشتوانه‌ای برای بدنه علمی وزارتخانه است.

تأکید بر انسجام سازمانی و پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن

 گل‌محمدی از لزوم یکپارچگی در عملکرد سازمان سخن گفت و تصریح کرد: باید از جزیره‌ای عمل کردن پرهیز کنیم و سازمان را به‌مثابه یک کل واحد ببینیم. روابط عمومی، امور اداری و مالی، سه بازوی مؤثر در رشد و بالندگی سازمان هستند.

بازدید از خبرگزاری ایانا در دستور کار

وی با اشاره به تمایل خود برای بازدید از خبرگزاری ایانا در هفته‌های آتی گفت: ایانا باید میدان‌دار اطلاع‌رسانی حوزه کشاورزی کشور باشد و فعالیت‌ها و تلاش‌های سازمان تات را به درستی به جامعه هدف منتقل کند.

photo20003444985.jpg

6.1.15.0
V6.1.15.0