چهارشنبه, 18 تير 1404

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور

  • ساعت : ۱۲:۱۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۴/۱۸ 
سرپرست موسسه در دومین جلسه شورای تحقیقات موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور تاکید کرد:
لزوم انجام پروژه‌های مساله محور و تحقیقات كاربردی
دومین جلسه شورای تحقیقات ستادی و استانی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در سال ۱۴۰۴، با تبیین سیاست‌های موسسه و اعلام مصوبات شوراي تحقیقات سازمان تات توسط سرپرست موسسه، تبادل نظر در خصوص وظایف و ماموریت‌های موسسه در راستاي تدوین معماري جدید، اعلام برنامه‌های پژوهشی مورد انتظار و گزارش دستاوردهای حاصل از طرح تحقیقاتی مدیریت زوال تدریجی مرکبات برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، دومین جلسه شورای تحقیقات ستادی و استانی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در سال ۱۴۰۴ با حضور محمدرضا صفرنژاد سرپرست، شهرام شاهرخي معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها، علی عامری سیاهویی معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی موسسه، روسای بخش‌های تحقیقات گیاه‌پزشکی ستادی و مراکز اسـتانی و  مدیران واحدها به صورت نیمه‌حضوری در سالن جلسات شهيد احمدي (كتابخانه مركزي) برگزار شد.

 تبیین سیاست‌های موسسه و اعلام مصوبات شوراي تحقیقات سازمان تات توسط سرپرست موسسه، بحث و تبادل نظر در خصوص وظایف و ماموریت‌های موسسه در راستاي تدوین معماري جدید، پیگیري مصوبات قبلی شورای تحقیقات، توجه به امور رفاهی همکاران، اعلام برنامه‌های پژوهشی مورد انتظار و گزارش دستاوردهای حاصل از طرح تحقیقاتی و پروژه تحقیقی - توسعه‌ای مدیریت زوال تدریجی مرکبات موارد اصلی مطروحه در این جلسه بود.

محمدرضا صفرنژاد سرپرست موسسه، ضمن تسلیت  ایام  محرم و گرامیداشت یاد و خاطره  شهدای جنگ اخیر، از زحمات شهرام نعیمی رییس اسبق موسسه قدردانی کرد.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم اجرای پروژه‌های مساله محور و تحقیقات کاربردی به عنوان رسالت اصلی موسسه گفت: تحقیقات باید بر اساس نیازهای موجود کشاورزی کشور باشد. همچنین توجه به تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه، از طریق همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌ها و بخش خصوصی اهمیت زیادی دارد.

صفرنژاد بر افزایش پروژه‌های کاربردی، تقویت مرجعیت علمی موسسه، توجه به فناورهای جدید، اجرای پروژه‌های مرز علم و تقویت موزه‎های موسسه در حوزه ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی تاکید کرد.

وی  تصریح کرد: کارگروه‌های علمی- فنی موسسه، در تسریع روند تصویب پروژه‌ها و جهت دهی به پژوهش در خصوص شناسایی و مدیریت عوامل نوظهور و آینده پژوهشی نقش بزرگی ایفا می‌کنند. همچنین بر تلاش بیشتر محققان برای تصویب پروژه‌های کلان با حمایت کمیسیون کشاورزی شورای عطف تاکید کرد.

محمدرضا صفرنژاد با اشاره به اهمیت کاهش فاصله بین نسلی محققین و لزوم جذب محققان جوان، بر افزایش ارتباطات با دانشگاه‌ها برای حل این معضل و لزوم رعایت کرامت بازنشستگان تاکید کرد و گفت: بخش‌های تحقیقاتی با قرار دادن فضا و امکانات از حضور این افراد علمی باتجربه، بهره ببرند.

شاهرخی معاون پژوهشی موسسه نیز با معرفی فعالیت‌های شاخص صورت گرفته در زمینه مدیریت عوامل زنده خسارتزای نوظهور مانند کرم برگخوار پاییزه و زوال مرکبات، به برخی دستاوردهای موسسه اشاره کرد. وی خبر داد: طرح کلان مدیریت تنش‌های زیستی به موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور واگذار شده است. همچنین کارگروه هوش مصنوعی با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی گیاه پزشکی ایران، در موسسه راه‌اندازی شده است.

در ادامه جلسه، علی عامری معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی ضمن بیان مطالب مبسوطی در مورد بازنگری وظایف، ماموریت‌ها و معماری جدید موسسه، گزارشی از نیروهای هیات علمی و پشتیبان موسسه ارائه داد و مقرر شد نظرات کلیه بخش‌ها و واحدها در این زمینه به این معاونت ارسال شود.

در پایان گزارشی از پیشرفت طرح جامع پایلوت مدیریت زوال مرکبات توسط موسی نجفی‌نیا سرپرست بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی، ارائه و به بحث و بررسی گذاشته شد.

 

 جهت دریافت اخبار در کانال ایتای موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور کلیک نمایید

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید

 

 

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها