شنبه, 22 شهريور 1404

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور

  • ساعت : ۱۱:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۶/۱۶ 
محمدرضا صفرنژاد رییس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در بازدید از بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی:
تأكید بر حل مشكلات اساسی حوزه بیماری‌شناسی با تمركز بر پروژه‌های مسئله‌محور
محمدرضا صفرنژاد، رئیس مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، به همراه معاونان مؤسسه در بازدید از بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی و در نشست هم‌اندیشی صمیمانه با اعضای هیئت علمی و کارشناسان این بخش، بر اهمیت تقویت پژوهش‌های مسئله‌محور، مشارکتی و تقاضامحور تأکید کرد و این بخش را به‌عنوان یکی از ستون‌های اصلی مؤسسه معرفی نمود

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، در این بازدید که با حضور علی عامری سیاهویی، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی، شهرام شاهرخی، معاون پژوهشی، حسین فلسفی، رئیس حوزه ریاست و محبوبه افضل وطن، مدیر روابط عمومی انجام شد، صفرنژاد اظهار داشت: «سیاست سازمان و مؤسسه، تمرکز بر پروژه‌های مسئله‌محور است.

این رویکرد نیازمند جهت‌دهی برنامه‌ها و طرح‌ها در این مسیر و تقویت بیشتر است. وظیفه کارگروه بیماری‌های گیاهی، شناسایی مشکلات و ارائه آن‌ها به پژوهشگران برای حل است. اثربخشی تحقیقات زمانی محقق می‌شود که نتایج آن به عرصه اجرا وارد شود و اثرگذاری فعالیت‌های مؤسسه در میدان عمل دیده شود. همچنین، توسعه فناوری باید بیش از پیش تقویت گردد.

در این نشست، محققان و کارشناسان گزارشی از فعالیت‌های جاری ارائه کردند. نجفی‌نیا، رئیس بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی، با اشاره به رویکرد مدیریت مؤسسه مبنی بر پروژه‌های تحقیقاتی-توسعه‌ای، اعلام کرد که فعالیت‌های بخش بر این اساس برنامه‌ریزی شده است. وی چالش‌های پیش روی بخش را شامل کمبود نیروی انسانی، نیاز به بهینه‌سازی فضای فیزیکی، تعمیر دستگاه‌های فرسوده و بازسازی گلخانه‌ها عنوان کرد.

علی عامری سیاهویی، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی، ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران بخش، اعلام کرد که تخصیص اعتبارات به طرح‌های پژوهشی در اولویت قرار دارد و این اعتبارات برای پروژه‌های استانی نیز ارسال شده‌اند. وی افزود: «بازسازی گلخانه‌ها در دستور کار معاونت برنامه‌ریزی و پشتیبانی قرار دارد و مؤسسه برای حفظ نیروی انسانی و انتقال نیروهای متخصص استانی به ستاد تلاش می‌کندشهرام شاهرخی، معاون پژوهشی مؤسسه، نیز بر لزوم تعیین پروژه‌های سال آینده بر اساس رویکرد برنامه‌محور و همسو با برنامه‌های راهبردی و توسعه‌ای مؤسسه تأکید کرد.

در پایان، صفرنژاد و معاونان مؤسسه ضمن بازدید از آزمایشگاه‌های بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی، بر ضرورت دقت در استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، نظارت دقیق کارشناسان و انجام سرویس‌های دوره‌ای توسط افراد فنی و متخصص تأکید کردند تا بهره‌برداری بهینه از تجهیزات تضمین شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها